U gebruikt een VEEL te oude Web-browser voor de website van VCO. Installeer een meer hedendaagse browser zoals Chrome, Firefox of Safari.

Het gebruik van Internet Explorer met een versie ouder dan versie 9 is momenteel totaal niet meer veilig om te surfen>, bijkomend werken ze enorm traag en geven ze vaak websites totaal verkeerd weer. Als webmaster van VCO heb ik dan ook beslist om deze browsers niet meer te ondersteunen! Het is enorm eenvoudig en veel beter voor uzelf en voor de wereld om een andere browser te installeren door simpelweg hier te klikken. Indien u dit niet kan of er een andere reden is waarom u nog steeds werkt met een browser uit de middeleeuwen stuur dan gerust een mailtje naar Bram Gerits

Andere clubs Facebook Wedstrijdverslagen Route-beschrijving Contact
J-dag op 29 december
gepost op maandag, 18 december 2017 door Stephanie Bawin

Vrijdag 29 december vindt onze jaarlijkse jeugddag plaats. Onze trainers staan paraat om er weer een leuke en sportieve volleybaldag van te maken samen met al onze jeugdleden. Ook vriendjes en vriendinnetjes die eens willen komen kennismaken met de allerleukste sport zijn welkom!

Om 10 uur starten we de jeugddag met de kleinste volleybaltalenten.  Dat zijn de beginners (groep van Dirk en Carolina), de preminiemen (U11) en de broertjes, zusjes, vriendjes,...   Zij blijven op onze jeugddag tot 12u waarna ze gezellig samen afsluiten  met een hotdog en een drankje van de club.

Om 12.30 u verwelkomen we dan de miniemen (U13), kadetten (U15) en scholieren (U17). Zij starten met een hotdog om daarna stevig te kunnen trainen. Voor deze groepen is het einde voorzien om 17u.
 

Deelname aan de jeugddag is GRATIS , maar we vragen wel om in te schrijven voor 27/12. Dit kan via  de website (rechts bij activiteiten) of bij onze jeugdco√∂rdinator Lien Dyckmans (lien.dyckmans@hotmail.com) 
Lees meer
Mosselfeest op 12 november
gepost op vrijdag, 6 oktober 2017 door Stephanie Bawin

Op zondag 12 november gaat het jaarlijks mosselfeest van VCO door in OC De Vranken.

We serveren opnieuw mosselen, vidé, stoofvlees, halve haan, vegetarische burger en frikandellen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van VCO.

Leden die willen komen helpen, kunnen zich hier opgeven: http://volley-overpelt.be/members/activities/activityhelp.php?activityId=66
Lees meer
Start2Volley Tornooien: Voor onze allerkleinsten!!
gepost op vrijdag, 22 september 2017 door Stijn Maes

Beste ouders,

Voor onze beginners (groep Dirk & Carolina) nemen we elk jaar deel aan de Start2Volley Tornooien. Schrijf je in bij 'activiteiten'. 

Data:
  • 08/10/2017
  • 26/11/2017
  • 28/01/2018
  • 11/03/2018
Meer info op http://www.volleylimburg.be/#/klvv/youth
Lees meer
Informatie voor de Jeugd (Volley Limburg & Start2Volley)
gepost op dinsdag, 12 september 2017 door Stijn Maes

Op volgende 2 sites van Volley Limburg en Volley Vlaanderen (Start2Volley) vinden jullie een heleboel informatie over de jeugdwedstrijden, etc:

1. http://www.volleylimburg.be/#/klvv/youth (datums, reglementen en allerlei informatie over de bekertornooien, IPJOT, selectietrainingen, jeugd-infoavond, etc...)
2. http://www.start2volley.be/ (allerlei informatie voor spelers, ouders en jeugdtrainers over Start2Volley Clinics, tornooien en extra trainingsmogelijkheden)

Zeker de moeite om eens te bekijken!

Lees meer
Argus verlengt!
gepost op dinsdag, 8 augustus 2017 door Yves Daniels

Met veel plezier kan de sponsorcommissie melden dat Argus Advocaten een nieuwe overeenkomst met onze club heeft gesloten waardoor ze nog 4 jaar hoofdsponsor blijven.
Argus zal de komende 4 jaar op de voorkant van de truitjes van de heren A en B te zien zijn.
Een welgemeende dank u aan Argus Advocaten!
Lees meer
Facebookgroep VCO!
gepost op woensdag, 5 april 2017 door Pieter Reumers

Dag beste VCO'er, 

Vanaf vandaag is er een gloednieuwe facebookgroep waarin spelers, niet-spelers, ouders, bestuur enz. hun ervaringen kunnen delen, vragen kunnen stellen, praktische zaken kunnen regelen, wedstrijdfoto's en -verslagen kunnen delen... 

Hierin zal bijvoorbeeld ook gecommuniceerd worden over het begin van het seizoen, activiteiten, kalenders... We heten jullie alvast van harte welkom in de groep van de gezelligste en sportiefste volleybalclub van 't land! 

Indien je nog geen lid bent, maar het uiteraard wel graag zou worden, dan kan je de groep via deze link terugvinden op facebook: 
https://www.facebook.com/groups/1280131918745825/

Tot binnenkort! (op de bekerfinales?) 

Pieter
Lees meer
Bekerfinale van Limburg: U11 Meisjes (ZATERDAG 15 APRIL 2017)
gepost op maandag, 3 april 2017 door Stijn Maes

Kom op zaterdag 15 april onze U11 Meisjes aanmoedigen in de Bekerfinale in de Lotto Dome (Maaseik), en schrijf je snel in voor de bus!
 
Naast onze meisjesploeg, hebben we nog een deelnemer aan de finales. Onze clubscheidsrechter, Pieter Reumers, is verkozen om op maandag 17 april (16u30) de bekerfinale te fluiten in de Heren Provinciale Reeks. Ook hem kan je gaan aanmoedigen.
 
Meer info: http://www.noliko-maaseik.be/agenda/beker-van-limburg/wedstrijdschema
 
Hopende jullie allen daar te zien!
 
Grtn,
VCO bestuur.
Lees meer
Jeugdsportfonds
gepost op maandag, 27 maart 2017 door Stijn Maes

Het Jeugdsportfonds is een project van Volley Vlaanderen gericht op de kwaliteit van de jeugdwerking van Vlaamse clubs. Dit jaar doen wij ook mee! Zo evalueren we onszelf om de werking van onze club nog verder te verbeteren de komende jaren. We beseffen dat de jeugd de toekomst is, dus willen we hen dan ook zo optimaal mogelijk begeleiden.
Lees meer
Save the date: clubfeest op vrijdag 5 mei
gepost op dinsdag, 14 maart 2017 door Stephanie Bawin

Meer info volgt snel...
Lees meer
Recreatiespelers gezocht!
gepost op vrijdag, 29 juli 2016 door Stijn Maes

Ben je geen geoefend volleyballer of een speler die al enkele jaren gestopt is met volleybal, en kriebelt het toch om in een gezellige/ongedwongen sfeer te volleyballen?
Onze VKS Heren B zijn nog op zoek naar enkele spelers om hun team te versterken. Heb je zin om deze toffe bende te vervoegen, neem dan contact op met senioren@volley-overpelt.be.
P.s.: Dat mogen zowel Heren als Dames zijn.

Lees meer