U gebruikt een VEEL te oude Web-browser voor de website van VCO. Installeer een meer hedendaagse browser zoals Chrome, Firefox of Safari.

Het gebruik van Internet Explorer met een versie ouder dan versie 9 is momenteel totaal niet meer veilig om te surfen>, bijkomend werken ze enorm traag en geven ze vaak websites totaal verkeerd weer. Als webmaster van VCO heb ik dan ook beslist om deze browsers niet meer te ondersteunen! Het is enorm eenvoudig en veel beter voor uzelf en voor de wereld om een andere browser te installeren door simpelweg hier te klikken. Indien u dit niet kan of er een andere reden is waarom u nog steeds werkt met een browser uit de middeleeuwen stuur dan gerust een mailtje naar Bram Gerits

Andere clubs Facebook Wedstrijdverslagen Route-beschrijving Contact
image
Eva Wyers
Geboren op 17 november 1995

Eva woont in Overpelt en is 22 jaar oud. Hij/zij is bij Overpelt beginnen spelen in 2007 en speelt dus al 11 jaar bij onze club.

Eva is ook aangesloten bij de vlaamse volleybal bond met het aansluitingsnummer 0524718. De foto op de aansluitingskaart van Eva ziet er zo uit:
VVL-image

Eva speelt momenteel bij de Dames B (3e Prov) en heeft hier de functie 'Hoek/spelverdeler'. Fout in database: Unknown column 'reeks' in 'where clause'